CAFETARIA WALET

CAFETARIA WALET al meer dan 40 jaar de lekkerste friet van Nijkerk.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1152 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Walet. Meer weten? Ontdek meer

6 aug 2022 om 16:07 Bezorging was erg snel, het eten was lekker en ook goed warm.
6 aug 2022 om 10:19 Karbonade menu besteld,erg lekker karbonade heerlijk frietjes perfect
4 aug 2022 om 19:56 Eten was prima en lekker, maar wel erg weinig patat in de bakjes en met weinig bedoel ik nog niet eens de bakjes vol en dat is wel makkelijk geld verdienen.
28 jul 2022 om 19:32 Zoals altijd top! Beste cafetaria van Nijkerk!
26 jul 2022 om 23:32 63 minuten wachten en het was er geen eens druk. 10 minuten later kon ik het zelf op komen halen en later bedacht ik me dat ik de bezorgkosten niet terug gekregen heb
14 jul 2022 om 20:12 Keurig op tijd bezorgd, heerlijke kip tenders, goed warm en gekruid. Friet ook heet en lekker.
27 jun 2022 om 9:24 Van kinds af aan bestelde wij al bij Walet! Bezorging is altijd snel, thuisbezorgd geeft vaak een langere tijd aan. Vaak krijgen we het binnen 20 minuten. Eten is ook top, vaak nog behoorlijk warm. Wij zijn altijd zeer tevreden!
19 jun 2022 om 19:38 Het eten was goed,alleen de friet was bijna koud.
19 jun 2022 om 19:02 Goede service en snelle levering, houden je tussendoor goed op de hoogte van de bestelling. smaakte allemaal goed.
18 jun 2022 om 22:06 Levering volgens afspraak
14 jun 2022 om 19:10 Bezorging was perfect helaas een haar in de friet maar kan gebeuren
8 jun 2022 om 15:22 Was op tijd, warm en lekker!